Leukste boekenmarkt komt er weer aan!!

Ieder mens telt!

Op 24 t/m 26 januari 2020 organiseert Vincentiusverening een Boekenbeurs. Dit keer wederom in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch! Het hele jaar door worden er veel boeken, lp’s, singletjes, cd’s en dvd’s binnengebracht in de Kringloopwinkel. Of bij mensen thuis opgehaald door Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch.

Boeken en meer worden gesorteerd

De binnengebrachte boeken etc. worden door de leden van de werkgroep Boekenbeurs uitgezocht op bruikbaarheid en gesorteerd op onderwerp. Met al die ingekomen spullen organiseert de werkgroep in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch een grote beurs waar al deze boeken, lp’s, singletjes, cd’s en dvd’s worden verkocht.

Vincentiusvereniging achter Boekenbeurs

De Vincentiusvereniging is een vrijwilligersorganisatie op het gebied van maatschappelijke hulpverlening in ‘s-Hertogenbosch en omgeving. Directe en persoonlijke hulp staat daarbij centraal. Waar mogelijk proberen ze de situatie van de mensen structureel te verbeteren.
De vereniging bestaat uit diverse werkgroepen. Binnen deze werkgroepen organiseren de vrijwilligers verschillende activiteiten om mensen de hulp te kunnen bieden die zij nodig hebben.

Lokaal, landelijk en internationaal werken ze nauw samen met organisaties en mensen die eenzelfde doel nastreven.

Op de website kunt u nog meer informatie vinden.