Inkoop –

Wij kopen ook in.......

Vraag vrijblijvend advies -

Doordat Professor Vintage een collectief is hebben wij verschillende expertises in huis. Zo kunnen wij bijv. uw oude boeken en/of prenten taxeren. door onze verkoop – techniek bezitten wij een rijk scala aan contacten waarop wij terug kunnen vallen voor een eerlijke taxatie van uw inboedel. Tevens kunnen wij bemiddelen rondom uw inboedel of u adviseren voor een bepaald verkoopkanaal..

  • STEL U HEEFT EEN INBOEDEL

Stel u heeft een inboedel. Wij maken daarvan een snelle inventarisatie. Daarna nemen wij de tijd voor een goede en juiste taxatie en krijgt u vrijblijvend ons advies. Advies over het verkoopbaarheid van deze inboedel. Wij geven ons advies op basis van onze expertise en jarenlange ervaring op de hieronder genoemde verkooppunten.

Vervolgens krijgt u van ons de taxatie van het aantal uren dat wij kwijt zijn om uw inboedel op te halen en de ruimte leeg en veegschoon op te leveren. Daarna bekijken wij of de inboedel geld voor u oplevert of dat u wellicht iets moet betalen voordat de ruimte veegschoon kan worden opgeleverd.


Graag uw mobiel nummer dan kunnen wij app
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 9 files.